UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png

Hockeyclub UNO
p/a Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT UTRECHT

Bij wie moet je zijn?

Vragen over UNO kun je altijd sturen naar [email protected]. De vragen worden dan aan de juiste persoon doorgestuurd. Je kunt iedereen natuurlijk ook rechtstreeks benaderen:

Voorzitter - Harm Geels - Beleid, Vechtzoom, sponsoring en tenue

([email protected])

Secretaris - Caroline Tegelaar-Bruins - Teamindeling, sportiviteit/ integriteit, arbitrage en verzekeringen ([email protected])

Penningmeester - Laurens Osse - Contributie en afschrijvingen ([email protected])

Bestuurslid Jeugd - Sabine Scheepstra- Competitie, toernooien en vrijwilligers ([email protected])

Bestuurslid Technisch Beleid - Huib Mulleneers - Technisch beleid, trainingen en materiaal ([email protected])

Ledenadministratie - Eva Reuling & Saartje van den Heuvel - Doorgeven wijzigingen en in- en uitschrijven ([email protected])

Wedstrijdsecretaris - Judith Weerts - Planning wedstrijden en wedstrijdsecretariaat ([email protected])

Commissaris Communicatie & PR - Caroline M├Ânking - In- en externe communicatie ([email protected])