TRAINING 2.png TRAINING 3.png TRAINING.png

Uppsalalaan 3
3584 CT UTRECHT

Bij wie moet je zijn?

Vragen over UNO kun je altijd sturen naar [email protected]. De vragen worden dan aan de juiste persoon doorgestuurd. Je kunt iedereen natuurlijk ook rechtstreeks benaderen:

Voorzitter - Harm Geels - Beleid UNO, huisvesting en sponsoring

([email protected])

Secretaris - Caroline Tegelaar-Bruins - Statuten, veiligheid en sportiviteit ([email protected])

Penningmeester - Laurens Osse - Contributie en afschrijvingen ([email protected])

Bestuurslid Jeugd - Sabine Scheepstra- Competitie, clinics en toernooien ([email protected])

Bestuurslid Technisch Beleid - Huib Mulleneers - Technisch beleid, trainingen en opleidingen ([email protected])

Ledenadministratie - Saartje van de Heuvel - Doorgeven wijzigingen en in- en uitschrijven ([email protected])

Wedstrijdsecretaris - Alexander Beukema - Planning wedstrijden en wedstrijdsecretariaat ([email protected])

Commissaris Communicatie & PR - Caroline M√∂nking - In- en externe communicatie ([email protected])