TRAINING 2.png TRAINING.png TRAINING 3.png

Vrijwilligers: Samen maken we UNO!

UNO is een jonge, gezellige, kleinschalige hockeyclub in Utrecht, waarbij hockeyplezier centraal staat en waar we hockey voor heel veel kinderen mogelijk maken. Bijna 300 jeugdleden trainen en spelen elke week competitie, zowel op het veld als in de zaal. Dit alles wordt volledig geregeld door vrijwilligers, namelijk door ouders van kinderen die hockeyen bij UNO. Samen maken we UNO!

Club- & Teamrollen

De verschillende taken zijn verdeeld in teamrollen, zoals coach, teammanager en (hulp)trainers, en clubrollen zoals zaalcommissie, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechterscoördinator etc. beide soort rollen zijn onmisbaar voor het draaien van de club.

Om alle taken binnen UNO goed te organiseren zijn we op zoek naar veel meer vrijwilligers! Door met elkaar de taken te verdelen wordt het haalbaar en leuk. Met jouw hulp draag je écht bij en natuurlijk sta je er niet alleen voor!

Bekijk het filmpje van Sabine Scheepstra, Bestuurslid Jeugd over deze campagne Samen maken we UNO. Zij doet daarin een expliciete oproep voor de zaalhockeycommissie, om de zaalcompetitie ’19-’20 mogelijk te maken!

Welke kennis en expertise heb jij in huis die we voor UNO heel goed kunnen gebruiken?

Bekijk hier de rollen die we nu per direct nodig hebben.

Staat er niet iets tussen wat jij leuk zou vinden om te doen, waar je kennis ligt en/of waar je aan bij wil dragen? Neem contact op met Sabine Scheepstra via 06-10469915, of mail naar [email protected] voor nog meer leuke vrijwilligersrollen!