TRAINING 3.png TRAINING.png TRAINING 2.png

Wedstrijdsecretariaat - Wedstrijdsecretaris (SPOED)
Wij zoeken voor UNO twee wedstrijdsecretarissen. Eén voor de jeugd (C &D) en één voor de jongste jeugd(t/m E8). De wedstrijdsecretarissen plannen de veld- en tijdindeling van de thuiswedstrijden op het veld in. Hiernaast coördineren ze de wekelijkse bemanning van de wedstrijdtafel door één van de UNO-teams op zaterdag. Door de functie te splitsen over twee personen (jeugd & jongste jeugd) kost het minder tijd en kan je met elkaar overleggen en sparren. Jullie vervullen een essentiële rol binnen UNO. Zonder jullie kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden! UNO heeft op dit moment 23 teams van de F t/m de C.
Werkzaamheden op hoofdlijnen: - Het inschrijven van de teams bij de KNHB (in overleg Bestuurslid Jeugd) aan het begin van iedere speelperiode - Het maken van een veldplanning voor alle thuiswedstrijden en deze invoeren in het KNHB-systeem - Het wekelijks controleren van de wedstrijdtijden en signaleren knelpunten in het wedstrijdschema - Het doorgeven van wedstrijdwijzigingen aan coaches, district, scheidsrechter en andere belanghebbenden - Het samen met Bestuurslid Jeugd bepalen of velden speelklaar zijn in de winter en bij hevige regenval - Het fungeren als contactpersoon bij afgelastingen van wedstrijden. Zij dient de aanvoerders of coaches zo snel mogelijk in kennis te stellen bij afgelastingen - Het controleren op nog niet ingevulde uitslagen en hierover contact opnemen met desbetreffende coach(es) - Het aanleveren van de wedstrijdtafel aan het team dat dienst heeft - Het beantwoorden van vragen van de teams over de wedstrijdtafel - Het controleren van het aanleveren van de scheidsrechters door de teams en het inplannen hiervan - Het bezoeken van relevante bijeenkomsten van de KNHB Tijdsbesteding: Ca. 3 uur per week tijdens het veldseizoen. De voorbereidingen voor het nieuwe veldseizoen (maart 2019) starten per direct. Plaats in de organisatie: De wedstrijdsecretaris valt binnen UNO onder het Bestuurslid Jeugd. Bij interesse contact opnemen met Sabine Scheepstra via [email protected] of bel 06 – 10469915.