TRAINING.png TRAINING 2.png TRAINING 3.png

Nieuwsafbeelding

Geef je nog op voor de 2e avond van de basiscursus Training geven & coachen

30-1-2019  |
Na een succesvolle aftrap van de basiscursus Training geven & Coachen afgelopen woensdag staan er volgende week nog 2 avonden gepland (maandag 11/2: trainers & woensdag 13/2: coaches). Laat je inspireren en enthousiasmeren. Met praktische tips die je direct in de praktijk kan brengen!

TRAINERS
Tijdens de bijeenkomst voor trainers leer je om (technische en tactische vaardigheden in verschillende vormen te oefenen. We behandelen onder andere de volgende onderwerpen:
De perfecte training
Wat is training geven?
Indeling van de training
Hoe bied ik een oefening aan?

Wanneer: maandag 11 februari
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Olympos
Let op: vergeet niet je sportkleren aan te doen en een hockeystick mee te nemen, we gaan direct oefenen!

COACHES
Tijdens de bijeenkomst voor coaches krijg je inzicht in hoe je de visie op de ontwikkeling van hockeyers kan doorvertalen naar het coachingsvak. We behandelen onder andere de volgende onderwerpen:
Cultuur en afspraken
De complexiteit van spel(sport)
Tactische vuistregels
Effectief communiceren

Wanneer: woensdag 13 februari
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Olympos

De basiscursus is bedoeld voor de startende (hulp)trainers, coaches maar vooral ook voor mensen die eventueel in de toekomst zo’n rol willen vervullen binnen de club.

AANMELDEN
Voor de meeste kennisoverdracht is deelname aan beide avonden wenselijk (en ontvang je een certificaat van de KNHB). Deelname aan 1 avond is ook mogelijk, dit kan je bij het aanmeldformulier aanvinken. Klik hier om je aan te melden >>