Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Bal.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Update Vechtzoom

14-4-2019  | 

Samen met de gemeente Utrecht zijn we momenteel druk bezig met alle voorbereidingen voor de overgang van UNO naar Vechtzoom. Het College heeft in december 2018 haar akkoord gegeven voor de aanleg van twee hockeyvelden en de herinrichting van het sportpark. Samen met de gemeente zijn we nu aan het bekijken hoe we onze wensen kunnen verwezenlijken.Het onderstaande scenario wordt nu uitgewerkt om vanaf augustus 2020 op Vechtzoom met de nieuwe veldcompetitie 2020 – 2021 van start te gaan. 


Het gesprek met de gemeente Utrecht gaat op dit moment onder andere over de type velden. UNO

wil direct starten met twee watervelden, terwijl de gemeente normaal uitgaat van zandvelden. Hiernaast zijn we met de gemeente en de voetbalclub aan het kijken hoe de bestaande gebouwen zo goed mogelijk verdeeld kunnen worden. Wij krijgen dan een deel waar wij een eigen clubhuis kunnen maken dat aansluit bij de velden. De voetbalclub krijgt dan een eigen ruimte dat mooi aansluit op het kunstgras voetbalveld. 

Vanuit UNO zijn twee ouders/architecten, William en Yvo bezig met het (circulaire) ontwerp van het clubhuis, de kleedruimten en de buitenruimte. Aan het eind van het seizoen organiseren we een avond op Vechtzoom waarin we alle plannen met jullie bespreken. Het moet namelijk voor iedereen een fijne plek zijn om te hockeyen en te verblijven. 


Zodra we overgaan naar Vechtzoom willen we ook trimhockey aanbieden, hockey 7x7 en kunnen ook seniorenteams bij ons hockeyen. 


We hebben er enorm veel zin. Mocht je graag meedenken en -werken aan de overgang, stuur dan een mail naar [email protected] We kunnen alle hulp gebruiken. Mocht je nog vragen of misschien zelfs zorgen hebben over de overgang, spreek dan gerust iemand van het bestuur aan of stuur een mail naar ons. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.