TRAINING 2.png TRAINING 3.png TRAINING.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Slotdag Jongste Jeugd 15 juni 2019!

27-5-2019  | 

De competitie van de E-teams en F-teams wordt elk jaar afgesloten met een door de KNHB georganiseerde slotdag: de Jongste Jeugd-dag op zaterdag 15 juni 2019. Deze slotdag is eigenlijk de laatste competitiewedstrijd en alle teams worden daarom ook verwacht op deze bijzondere dag!


De teams gaan op bezoek bij een club om daar een slot-toernooi te spelen. De club die teams op bezoek krijgt, maakt er een vrolijke ochtend van. De teams die bij UNO zelf spelen hoeven niets te doen, dat wordt geregeld. Er wordt een paar wedstrijdjes gespeeld, alle kinderen krijgen een traktatie en als klap op de vuurpijl ontvangt elke speler/speelster een medaille, want zij zijn allemaal kampioen!


Gedurende de ochtend spelen alle teams een aantal wedstrijdjes van 20 minuten. Op de momenten dat je niet speelt, kan je team meedoen aan een andere activiteit, bijvoorbeeld een leuke spelvaardigheid. Ieder team zorgt zelf voor een spelbegeleider bij de wedstrijdjes, dus neem ook een fluitje en een bal mee!


Globaal programma van de ochtend:


8:30 uur Welkom

9:00 uur Start uitleg Slotdag

9:10 uur Warming up en aansluitend begin van de wedstrijden

12:30 uur Einde 


Een en ander wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors Actuaris, Adviespraktijk Familierecht, Apple Family Store, Bewegin, Cranium, Dille& Kamille, Flux IT, LekkerBootjeVaren.nl, ONVZ en Toque Toque.


In de bijlage het schema van de slottoernooi. 


Veel plezier op deze feestelijke slotdag!