Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Bal.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Mark Ritsma nieuwe technisch manager van Hockeyclub UNO!

7-6-2020  | Vanaf half juni gaat Mark Ritsma ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van het technisch beleid dat past bij onze club. Mark heeft het afgelopen seizoen vooral de keeperstrainingen verzorgt. Het komend seizoen zal Mark ook veel trainingen aan onze teams geven.  

Bij UNO krijgt ieder lid dezelfde aandacht, kwaliteit van trainingen, mogelijkheden om zichzelf (technisch) te ontwikkelen en vooral veel plezier te maken. Kortom: Iedereen op 1! Een club waar iedereen kan sporten, welkom is en waar we samen beter worden.

Alle teams hebben een eigen trainer die wordt aangestuurd door onze nieuwe technisch manager Mark. Samen met de technisch manager ontwikkelen we voor UNO een eigen (trainings)methodiek die past bij het bovenstaande. Centrale thema’s bij de trainingen worden komend seizoen: Beleving, Basistechniek, Balcontacten, Blijdschap en Binding. 

Plezier maken wordt het komend seizoen prioriteit nummer 1. Met Mark zijn we ervan overtuigd dat dit goed gaat lukken. Mark gaat de meeste trainingen coördineren maar zal tegelijkertijd ook trainingen geven om zo zijn energie en enthousiasme te delen. 


Hieronder stelt Markt zich kort voor:

" Ik loop al een seizoen mee bij Uno dus het is tijd om mezelf een keer voor te stellen!
Ik ben Mark Ritsma, geboren en getogen in het mooie Lochem en 6 jaar geleden verhuisd naar Utrecht. Na het CIOS in Arnhem ben ik 10 jaar jaar gaan werken in het buitenland onder meer als reisleider.

In 2000 terugkomen naar Rotterdam. In die tijd ben ik bij DAKA Sports gaan werken als bedrijfsleider en later werd ik algemeen manager van sportvereniging Victoria (hockey, squash). Dat was ook de tijd dat ik het hockey weer op ging pakken. Op het CIOS haalde ik mijn HT4 en kon ik meteen aan de slag als trainer.

Drie jaar later verhuisde ik naar Lochem waar ik mijn sportorganisatieburo "Fulltime Adventure” begon. Ik organiseer veel teambuildingarrangementen en stadsspelen. Bekijk mijn site maar eens!

Hockey is mijn passie gebleven en ik sta nu al weer 20 jaar op het veld. In het oosten voor Lochem , Zutphen en Deventer en nu al weer 5 jaar in Loenen aan de Vecht. Ook werkte ik bij Weesp, Maarssen en nu train en coach ik de dames van Woerden.

Bij UNO ben ik seizoen 2019-2020 begonnen als keeperstrainer en sinds de coronastop geef ik training op de dinsdag en help ik op de vrijdagmiddag. 

Ik kijk uit naar de verhuizing in 2021 naar de Vechtzoom wat natuurlijk geweldig gaat worden! Mooi clubhuis, 2 mooie watervelden, mooie ligging aan de Vecht en voor mij vanuit mijn huis in Zuilen heel goed op de fiets te doen! 

Volgend seizoen ga ik veel training geven bij UNO dus jullie zullen mij meer zien op Olympos. Ik heb er zin in!"

Mail ons gerust als er nog vragen zijn op [email protected]