UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Doe mee het het hockeykamp @UNO

27-6-2020  | 
Train jij mee met De Ridder Hockey op 24 en 25 augustus?!

Bereid je optimaal voor op het nieuwe seizoen!

De Ridder Hockey organiseert deze zomer een te gek hockeykamp op UNO! De Ridder Hockey is alweer even een vertrouwd gezicht voor onze jeugd die lekker wil hockeyen en leren tijdens de schoolvakanties. Boek snel je kamp, lees over het nieuwe hybride model en profiteer van de vroegboekkorting & UNO Clubkorting!Verbeter jouw Hockeyskills!
Voor kinderen tussen de 5-7 , 8-9  & 10-  12 jaar is er het gave Fundamentals kamp. Belangrijke basics, vette trucs & een cool sociaal programma waarbij samenwerking & de motorische ontwikkeling centraal staan. Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers uit Nederlandse hoofdklasse/ (jong)oranje en met behulp van de nieuwste trainingstools!

Op maandag 24 & dinsdag 25 augustus vindt het het kamp plaatst om jou klaar te stomen voor het nieuwe hockeyseizoen!

Clinic C & B jeugd
Voor C & B-jeugd organiseert De Ridder Hockey op dezelfde twee dagen een gave clinic onder leiding van een hoofdklassetopper!

Deelnemen kan voor 1 of 2 ochtenden van 09.00 tot 12.00

Let op: €10,00 vroegboekkorting tot 27 juli op een boeking van 1 of 2 dagen

UNO Clubkorting
Hockeyclub UNO  & De Ridder Hockey bieden speciaal voor leden van de club een extra 7,5 % korting aan! Deze korting komt als je voor 27 juli boekt bovenop de vroegboekkorting van €10,00 en is in te voeren bij het aanmeldformulier via de site!
UNO-clubcode: unoclubkorting2020!

* NIEUW: Hybridemodel Kamp*

Wellicht dat twee dagen kamp niet past in verband met de vakantie of misschien wil je eigenlijk maar 1 dag, of liever alleen meerdere ochtendsessies? Gekke tijden vragen wat ons betreft om maatwerk, dus aanmelden is mogelijk voor één of twee dagen ├│f één of twee ochtendsessies (9.00 tot 12.00 uur). Het kan allemaal tijdens onze kampen deze zomer. 

Boek zonder zorgen!
Uiteraard zijn alle kampen Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!

https://www.deridderhockey.nl/kamp/24-25-aug-fundamentals-uno/