UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Nieuwe buurtsportcoach!

8-9-2020  | Vanaf deze week gaat Jip Zerner namens Sport Utrecht aan de slag als buurtsportcach voor Hockeyclub UNO. Jip gaat de jeugd in de wijken rondom de nieuwe locatie Vechtzoom enthousiast maken voor hockey. Dit doet hij door het geven van inspirerende (urban) hockeylessen op scholen en -clinics in de wijken. Hiernaast zorgt de buurtsportcoach op de club ervoor dat alle nieuwe leden zich snel thuisvoelen bij UNO.

Jip is 22 en komt uit Den Bosch. Hij speelt al jaren bij Hockeyclub ‘’s-Hertogenbosch en traint en coacht hier de C2. Jip heeft de opleiding MBOSport en Bewegen gevolgd (studierichting Buurt, Onderwijs Sport). Met zijn passie voor hockey en zijn ervaring om jongeren enthousiast te maken voor sport, zijn wij  ervan overtuigd dat Jip ons succesvol gaat ondersteunen. 

Tot het eind van dit jaar is Jip op de woensdag en vrijdag op het veld bij UNO te vinden en op de maandagen geeft hij hockeyclinics in de wijken. 

Meer weten? Stuur dan een mail naar [email protected]

Veel succes en plezier Jip. Samen maken we UNO!