Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Bal.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Uitbreiding team vrijwilligers

13-9-2020  | 
Judith Kessens, moeder van Eline uit D3, gaat het UNO vrijwilligersteam versterken en wordt onze nieuwe Coördinator Wedstrijdtafel. Judith wordt verantwoordelijk voor de invulling en aansturing van de wedstrijdtafel bij onze thuis wedstrijden op de zaterdag. Judith is te bereiken via [email protected]

In het dagelijks leven is Judith projectmanager Circulaire Plastics bij TNO. Hier leidt zij projecten en programma’s om samen met chemische bedrijven en afvalverwerkingsbedrijven nieuwe technologieën te ontwikkelen voor het hergebruik van plastic. 

Het bestuur is enorm blij dat Judith deze belangrijke rol gaat invullen. De invulling van de wedstrijdtafel staat voor de gastvrije ontvangst van onze leden en de tegenpartijen en het goed klaarzetten van de velden. En na afloop zorgen voor limonade voor alle kinderen die een wedstrijd hebben gespeeld. Dit laatste is nu wat lastig bij Olympos maar straks op Vechtzoom kunnen we dit op een eigen en leuke manier invullen zodat iedereen lekker lang op de club blijft. 

Ook interesse om ons te ondersteunen? We zoeken nog enthousiaste en pragmatische mensen voor verschillende leuke functies. Stuur dan een mail naar [email protected] en we bespreken samen wat het beste bij jou past. 

Samen maken we UNO!