Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Veilig Sport Klimaat

21-9-2020  | 
Weer een mooie uitbreiding van het vrijwilligersteam. Ingrid Suters wordt verantwoordelijk voor alles wat met het Veilig Sport Klimaat te maken heeft. Denk hierbij aan onderwerpen als sportiviteit, respect, positiviteit, VOG’s, sociale en medische veiligheid. Belangrijk onderdeel hierbinnen wordt de invulling van de functie van Vertrouwenspersoon voor onze leden. 

Ingrid is moeder van Nola uit de D4.  In het dagelijks leven is Ingrid HR interim (programma/project) manager en wordt vaak ingezet bij grote veranderingen binnen organisaties. Ingrid is te bereiken via [email protected]

Het bestuur van UNO is super blij dat Ingrid, naast het coachen van de D4, ook de rol van coördinator Veilig Sport Klimaat oppakt. Om als club te groeien en de belofte ‘Iedereen op 1’ goed in te vullen, is deze functie cruciaal. 

Ook interesse om ons te ondersteunen? Stuur dan een mail naar [email protected]  We zoeken dan samen naar een mooie rol binnen UNO die past bij jouw interesse, achtergrond en beschikbare tijd. 

Samen maken we UNO!