UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Bal.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Coronamaatregelen UNO

13-10-2020  | 
De nieuwe maatregelen aangekondigd tijdens de persconferentie van 13 oktober hebben ook voor UNO consequenties. We mogen gelukkig blijven trainen, echter: zonder publiek, ouders en verzorgers. Ouders die tijdens de trainingen een ondersteunende rol hebben, mogen dit wél blijven doen.

Wedstrijden in competitieverband met andere clubs gaan voorlopig niet door. We organiseren daarom vanaf zaterdag 31 oktober onderlinge wedstrijden tussen UNO-teams op Olympos. 

Hieronder de maatregelen die sinds dinsdag 29 september 18.00 uur gelden voor Hockeyclub UNO:
  • Ouders (en andere toeschouwers) mogen niet meer naar de trainingen komen kijken. 
  • Kinderen vanaf de E6 mogen niet naar het veld worden begeleid, maar moeten worden afgezet bij de parkeerplaats van Olympos of de fietsenstalling. Zij lopen zelf naar hun veld. Kiddies, Benjamins en F-jes mogen, als dat nodig is, wel naar het veld worden gebracht. Daar moet direct afscheid worden genomen van de kinderen en het Olymposterrein weer worden verlaten. 
  • Ouders (en andere toeschouwers) mogen niet meer naar de wedstrijden komen kijken. 
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen!
  • Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.
  • Personen die tijdens de wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, als spelbegeleider bij de Jongste Jeugd of als scheidsrechterbeoordelaar, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.
  • Ieder thuis spelend elftal (vanaf de D) stelt een corona-coördinator aan. Dit kan niet de coach of scheidsrechter zijn. De coördinator moet een geel hesje aan. Neem deze zelf mee!

Voor meer informatie verwijzen wij naar de site van de KNHB en het protocol van NOC*NSF.

In de bijlage is het aangepaste wedstrijdprotocol van Hockeyclub UNO opgenomen. Lees dit goed door en bespreek het protocol ook met je kind(eren). 

Bedankt voor de medewerking!