Bal.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Nieuwe Corona Coördinator UNO

14-10-2020  | 
Vanaf deze week is Leon Noorlander Corona Coördinator binnen Hockeyclub UNO. Leon adviseert het bestuur over de te nemen coronamaatregelen binnen de club op basis van de informatie van de overheid en de maatregelen die de NOC*NSF en de KNHB voorschrijven. 

Voor het bestuur is het enorm fijn dat Leon met al zijn expertise ons helpt snel de juiste keuzes te maken in de te nemen van coronamaatregelen. Op deze wijze kunnen we veilig en met veel plezier blijven hockeyen. 

Leon Noorlander is adjunct-directeur bij Pharos in Utrecht. Het landelijk expertisecentrum Pharos draagt bij aan het terugdringen van grote gezondheidsverschillen. Zo is Pharos ook betrokken bij de overheidscommunicatie van coronamaatregelen (met name naar kwetsbare groepen). 

Ook interesse om ons te ondersteunen? We zoeken nog enthousiaste en pragmatische mensen voor verschillende leuke functies. Stuur dan een mail naar [email protected] en we bespreken samen wat het beste bij jou past. Bijvoorbeeld lid van de Jeugdcommissie.

Samen maken we UNO!