UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Bal.png

Nieuwsafbeelding

Super veel zin in de herfstclinics

17-10-2020  |
Maandag 19 en dinsdag 20 oktober organiseert Dames 1 van USHC de jaarlijkse Herfstclinic van UNO.

In de ochtend staat Dames 1 vanaf 8.45 klaar om de kinderen t/m de E8 op te vangen ter hoogte van het terras op Olympos. De clinic start om 9.00 uur. De kinderen kunnen om 12.00 uur weer worden opgehaald.

In de middag zijn alle kinderen uit de D, C en B vanaf 12.15 welkom. De clinic duurt in de middag tot 15.30 uur.

Ouders en verzorgers moeten echt wachten in de buurt van de fietsenstalling en niet tegen het einde komen kijken bij de velden. Niet leuk, maar het is even niet anders.

Iedereen moet zelf eten en drinken meenemen. En hou er van tevoren rekening mee dat de WC’s gesloten zijn. En vergeet niet een stick, scheenbeschermers en bitje mee te nemen :-)

Dames 1 heeft er in ieder geval super veel zin in om vier top clinics te organiseren waar alle kinderen een stap gaan zetten in hun techniek en spel.

Na afloop van de clinics ontvangt iedereen een Tikkie voor de betaling van de clinics. We gaan ervan uit dat iedereen die zich heeft aangemeld, ook daadwerkelijk komt en betaalt.

Fijn weekend en tot maandag (en/of dinsdag)!