UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Nieuwe hoofdsponsor

12-11-2021  | 
Van Doorn Makelaardij nieuwe hoofdsponsor UNO

En weer sluit een mooie Utrechtse onderneming zich aan bij UNO. Van Doorn Makelaardij wordt de komende twee jaar hoofdsponsor van Hockeyclub UNO. Net als UNO is Van Doorn Makelaardij een enthousiaste en actieve club die klaar staat voor iedereen.

Van Doorn Makelaardij maakt het voor UNO mogelijk om extra materialen aan te schaffen voor alle teams. Hiernaast maken zij in het voorjaar een tof evenement mogelijk. 

Al 75 jaar is Van Doorn Makelaardij een begrip in Utrecht en omstreken. Het team bestaat uit enthousiaste, betrokken en deskundige makelaars die alles afweten van de Utrechtse woningmarkt. Ze zijn aangesloten bij de NVM en beheersen alle facetten van het makelaarsvak. Je kunt bij Van Doorn dan ook terecht voor het kopen, verkopen én taxeren van woningen in Utrecht. 

Kom gerust eens langs of bezoek van-doorn.nl 

Van Doorn wenst alle teams veel succes en plezier toe het komende weekend! 

Wil jij ook sponsor / partner worden van UNO?
Neem dan contact met ons op via [email protected] In samenspraak kunnen we ook kijken of de bijdrage specifiek ingezet kan worden. Kijk op het onderdeel sponsoring voor alle opties.