Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

WORD SPONSOR VAN UNO

12-2-2022  | Help mee onze dromen te realiseren!  We hebben een vliegende start gehad op onze nieuwe locatie. Bijna 600 jongeren, (jong)senioren en trimmers hockeyen nu op ons mooie sportpark. Onze dromen komen echt uit. We zijn echter nog lang niet uitgedroomd... 

Zo dromen wij nog van een extra scorebord, het CO2-neutraal maken van de club, een entresol, een jaarfeest, extra materialen voor alle teams en nog meer activiteiten om hockey toegankelijk te maken voor iedereen. Om die dromen uit te laten komen, zoeken we nieuwe sponsoren. 


Sponsor van UNO worden kan op verschillende manieren. Zo kun je clubsponsor worden voor 750, 1.250 of 1.750 euro per jaar. Hoofdsponsor ben je vanaf 3.000 euro per jaar. Welk pakket je ook kiest: iedere sponsor krijgt een mooi sponsordoek langs het veld. Op onze website staan alle mogelijkheden uitgewerkt. 


https://hockeyclubuno.nl/site/default.asp?Option=30&menu=3


Speciale aanbieding: 
Word sponsor voor de start van het veldseizoen (7 maart). 

Komende 2,5 seizoen sponsor = 2 seizoenen betalen
Komende 1,5 seizoen sponsor = 1,25 seizoen betalen

 

Hoofdsponsor 

Vanaf euro 3.000 ben je hoofdsponsor van Hockeyclub UNO. Samen met de hoofdsponsor bepalen we de inhoud van de sponsoring en onze tegenprestatie. Denk aan het sponsoren van een concreet evenement. Uiteraard bespreken we samen welke creatieve tegenprestatie wij leveren, zodat we samen even blij worden van onze samenwerking. 


Club van 100 

Wil je geen sponsor worden, maar UNO wel graag ondersteunen? Voor 100 euro per jaar kun je lid worden van de Club van 100. De middelen die we hiermee binnen halen zetten we voor de helft in voor het ondersteunen van kinderen die heel graag willen hockeyen bij UNO maar niet de financiële mogelijkheden hebben Voor de andere helft huren we extra trainers in voor specifieke trainingen voor zowel jeugd als senioren. Op deze manier zetten we iedereen op 1! 

 

De Club van 100 is zowel bedoeld privépersonen als voor kleine bedrijven (factuur is aftrekbaar). 


Meld je aan via het speciale formulier: 


https://goo.gl/forms/40dWHKTeJoBm28cy1


Social return-verplichting als organisatie? 

Sportpark Vechtzoom is volop in ontwikkeling. Wij zoeken bedrijven die willen helpen met de verbouwing van ons clubgebouw vanuit een social return-(verplichting) of het MVO-beleid. Interesse om te helpen om van Vechtzoom een bruisend sportpark te maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wallaard, KWS en Agterberg hebben ons via deze weg al ontzettend geholpen. 


Sponsor worden? 

Heb je interesse om ons te sponsoren? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via [email protected] 


Sluit je aan bij de groep die zich al aan UNO heeft verbonden: Juridische Handjes, Akzo Nobel, Dille & Kamille, Rabobank, De Leckere, Bewegin, OD Media, KWS, Agterberg, IT de Koning, Hockeydirect.nl, Wallaard, Lekkerbootjevaren.nl, Kaput Fit, YA Coaching, KAeP en Adviespraktijk Familierecht. 


Samen maken we UNO! 


Het bestuur van Hockeyclub UNO & Sponsorcommissie