Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Even voorstellen… Rosanne

25-3-2022  | 

Uit het bestuur

Even voorstellen… Rosanne

 

Het gaat goed met UNO, we zijn aardig gesetteld inmiddels op ons mooie Sportpark Vechtzoom. Ondanks alle beperkingen die we ook afgelopen jaar weer meemaakten, hebben we toch al genoten van onze velden én bijbehorende fantastische clubhuis. De club groeit gestaag door. De seniorenafdeling zit al zo goed als vol en we werken er keihard aan om nog meer jeugd aan ons te binden. We laten ons zien in de wijk en op scholen in de buurt en we hopen dat de aanwas van, vooral ook jongens ook een vaart gaat nemen. Het eerste TD zit er inmiddels op, het openingsfeestje hebben we nog te goed.

 

Waar het ook goed mee gaat, is het aantal sponsoren en de hoeveelheid vrijwilligers dat zich met hart en ziel inzet voor de club. En zo is het aantal bestuursleden inmiddels ook uitgebreid met drie leden. Zo mochten we in november Tess Ruiter, Kasper Gratama van Andel en Rosanne de Jong verwelkomen. Hiermee hebben we nu een secretaris (Rosanna), een bestuurslid Senioren en een bestuurslid Accommodatie in de gelederen. En hiermee zijn dan ook alle geledingen van de club vertegenwoordigd in het bestuur. Laten we een kort voorstelrondje doen.


‘Ik vind het mega leuk om zo betrokken te zijn!’

 

Rosanne de Jong (23) is onze secretaris. Rosanne woont in Tuindorp, is journalist bij de Telegraaf en speelt in Dames 4. Sinds november is ze als secretaris in het bestuur. "Ik hockey nu ongeveer 13 jaar. Voor UNO was ik ruim vijf jaar lid bij USHC en dáárvoor heb ik altijd in Amstelveen gehockeyd. Ik heb hiernaast ook altijd aan dansen gedaan en doe ik nog steeds regelmatig.”

 

Met een voormalig team van USHC besloot Rosanne naar UNO te gaan. "Uiteraard omdat mijn team superleuk is, maar ook omdat ik heel enthousiast werd van het feit dat alles hier nieuw is. Alles op UNO, vooral voor senioren, moest nog goed zijn weg vinden en op gang komen. Daarnaast leken mij ook de ligging van de nieuw accommodatie en de watervelden mij gewoon top!”

 

In november besloot Rosanne zich actief in te gaan zetten voor de club. Het leek haar leuk om te kunnen bijdragen aan het stroomlijnen van de organisatie van UNO. "Ik houd ervan bezig te zijn met beleid, communicatie, het aanbrengen van structuur en uiteraard ook het organiseren van goede feestjes!”

 

In het begin was het even wennen, maar nu ook de laatste coronamaatregelen van de baan zijn is ze blij met haar nieuwe rol. "Toen alles weer een stuk strenger werd, vooral voor sportclubs was ik als bestuurslid alleen maar bezig met wat allemaal NIET mocht. Maar gelukkig is dat nu allemaal van de baan! Ik vind het mega leuk om zo betrokken te zijn!”

 

Rosanne heeft het enorm naar haar zin bij UNO en wil als bestuurslid alleen nog maar meer gezelligheid creëren en zo ziet ze de toekomst van de club ook voor zich. "Als een hele gezellige en knusse club met superleuke activiteiten, wedstrijddagen, feestjes en alle vormen van gezelligheid! Maar dit is eigenlijk allemaal al bereikt!”