Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Van Doorn Makelaardij

15-6-2022  | 

Sinds begin dit jaar hebben we in Van Doorn Makelaardij uit de Poortstraat een echte Utrechtse hoofdsponsor en daar zijn we uiteraard heel blij mee. Een van de voordelen van dit partnerschap is natuurlijk dat je de mooiste hockeyclub van Utrecht steunt en je naam daarnaast ook aan een evenement wordt gekoppeld. 


In gesprek met hoofdsponsor Sebastiaan van Houweling 

Ook bij Van Doorn Makelaardij staat iedereen op 1

 

Zo vindt op zaterdag 25 juni het eerste UNO-familietoernooi, mede mogelijk gemaakt door Van Doorn Makelaardij. En daar is niet alleen UNO beretrots op, ook Sebastiaan Houweling van het makelaarskantoor is dat. Als hoofdsponsor van UNO vindt hij het leuk om te zien dat jong en oud met elkaar verbonden wordt op deze dag. "Daarnaast zijn er ook veel mensen van buitenaf aanwezig die kennis kunnen maken met ons. Dat is voor de naamsbekendheid van UNO en Van Doorn Makelaardij natuurlijk erg goed.” 

De uitstraling van de club, de vele nieuwe ideeën en natuurlijk ook bovenstaande belangen, zijn belangrijke redenen geweest om hoofdsponsor te worden van UNO. ”Deze club staat open voor iedereen en nodigt op alle manieren uit om kennis te maken met de sport. Ook wij zetten ons in voor iedereen en niets is bij ons onmogelijk. Daarnaast is UNO, net als wij, afgelopen anderhalf jaar enorme gegroeid.” 
Van Doorn Makelaardij blijft in ieder geval in 2022 en 2023 als hoofdsponsor actief en kijkt na verloop van tijd of dit contract wordt verlengd. Of we Sebastiaan zelf ook in de clubkleuren op het veld van UNO kunnen gaan bewonderen is voorlopig nog onzeker. "Ik ben wel regelmatig langs de zijlijn te vinden om vrienden en vriendinnen aan te moedigen en mocht ik wat meer tijd krijgen, dan vind ik het zeker leuk om weer het veld op te gaan.”

Net als bij UNO, staat ook bij de makelaar uit Wittevrouwen iedereen op 1 en is de klant echt koning. Wat betreft de toekomst van de club ziet Sebastiaan vooral veel potentie in de van groei van de jongere generatie binnen de club. "UNO is van jeugdclub gegroeid naar een club voor iedereen. En dat is te zien: er zijn nu zelfs meer (jeugd)senioren dan jeugdleden. Dus de club kan nog steeds groeien. Er is nog plek voor trimhockeyers en zeker ook nog voor de voor de allerjongsten!”


Op 25 juni is het eerste UNO Familietoernooi en daarmee ook het eerste evenement waaraan de naam van de makelaardij wordt verbonden. Iedereen kan hieraan meedoen: opa, oma, broer, zus, oom, tante, neef, nicht, vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, het maakt niet uit, als tenminste een van jullie maar lid is van UNO.

 

Tekst: Thijs-Jan Lanning