Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg Bal.png Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Versterking voor UNO

18-6-2022  | 

Ik ben Hans Ruiter en kom het komende seizoen de Technische Commissie van UNO versterken. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij deze mooie club.

Ik heb zelf vanaf mijn 7e gehockeyd in de jeugd bij Waddinxveen en bij USHC tijdens mijn studententijd. Via mijn drie kinderen ben ik als "vader met hockeyachtergrond” bij Fletiomare stilletjes aan de Technische Staf ingerold. Eerst als vrijwilliger die lekker een uurtje in de week training mocht geven en op zaterdag kon coachen, tot ZZP-er die van hockey zijn baan heeft gemaakt.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt voor Fletiomare, Kampong, Voordaan, Rijnvliet en Loenen. Steeds weer verschillende categorieën: trimmers en senioren, spelers met een verstandelijke – en/of lichamelijke beperking, Junioren en Jongste jeugd.

Daarnaast geef ik regelmatig als fitnesstrainer trainingen aan 65-plussers.

Ik heb veel zin om mee te helpen de jeugd van UNO een fijne sportieve tijd te geven. Door het geven en organiseren van goede trainingen en door het ondersteunen en opleiden van trainers en coaches. En dat in samenwerking met alle bestuurs- en commissieleden en vele vrijwilligers.

Ik hoop jullie snel te zien op Sportpark Vechtzoom!