Schermafbeelding 2019-10-12 om 21.20.11.png Bal.png Schermafbeelding 2020-01-20 om 18.38.06.png UNO_HOCKEY_PHOTOS-213.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding

Nog twee weken vroegboekprijs herfstvakantie Ubuntu Hockeykamp

16-9-2022  | 

Op 26 en 27 oktober staat er weer een Ubuntu Hockeykamp in Utrecht op de planning! 

Schrijf je nu in en profiteer van de vroegboekprijs van € 109,- tot en met 30 september. Hierna geldt de reguliere prijs van € 124,- voor 2 dagen! Het Ubuntu Hockeykamp in Utrecht is voor alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Het is mogelijk om voor 1 of voor 2 dagen te kiezen. Leden van HC UNO profiteren van € 10,- korting; gebruik daarvoor de speciale kortingscodes voor UNO leden.


Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Utrecht draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.


Clinic van een hockeyinternational!
Niemand minder dan één van onze hockeyinternationals komt tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Utrecht een hockeyclinic geven. Dit is dus je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeyers ter wereld. Learn from the Best tijdens de clinic van onze hockeyinternational! 


Profiteer nog tot en met  30 september van de vroegboekprijs!
Schrijf je snel in en profiteer nog van de vroegboekprijs van € 109,- tot en 30 september, voor twee dagen vol hockeyplezier! Na 30 september geldt de reguliere prijs van € 124,- voor drie dagen.

Is dit nou echt wat voor je zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.  

Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust naar [email protected] 

We verwelkomen je kind graag op 26 oktober bij het Ubuntu Hockeykamp in Utrecht in de herfstvakantie! Tot dan!