TRAINING 2.png TRAINING 3.png TRAINING.png

hockey_wedstrijdtafel

Elke zaterdag bemannen 2 teams de wedstrijdtafel van UNO op Olympos.

Deze mensen zorgen ervoor dat de velden opgebouwd worden (goals en pionnen neergezet) en ze houden de scores bij die worden doorgegeven aan het wedstrijdsecretariaat.

De teams zijn ook het visitekaartje van UNO die dag. Je ontvangt de bezoekende teams, wijst ze de weg en spreek de spelende teams ook even voor en na de wedstrijd. Zo haal je de scores op, geeft een gastvrije indruk!

Elk team komt aan de beurt en hoe meer mensen uit een team helpen hoe makkelijker & gezelliger we het met elkaar maken!

Bekijk hieronder het schema voor het 3e & 4e blok:

Voor de opbouwdienst, het eerstgenoemde team, geldt dat er minstens 3 ouders vanaf de start nodig zijn. Voor de afbouwdienst, het tweede team, zijn 2 ouders voldoende. En vergeet niet: je bent met het hele team verantwoordelijk.

Bekijk ook het draaiboek.